Добре дошли на уебсайта на хотел Валена, за нас е важно вашето удобство и приятно пребиваване. Предлагаме ви уникално изживяване и бихме искали да ви запознаем с някои ключови правила и условия, които гарантират вашето удобство при резервацията, настаняване и престой в нашия хотел.

С уважение към вашия комфорт, тези правила и условия са създадени, за да ви осигурят спокоен и приятен отдих. Благодарим ви, че избрахте нас за вашето пребиваване. Ако имате въпроси или се нуждаете от допълнителна информация, не се колебайте да ни потърсите. Добре дошли!

ПОЛИТИКА НА ВАЛЕНА ЕООД ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ, НАСТАНЯВАНЕ И ПРЕСТОЙ

Обадете се на тел +3598 999 40568, за да проверите налични свободни стаи. Резервация се прави срещу 2 нощувки авансово плащане. Задължително при пращането на авансовото плащане е да посочите като основание: две имена, дата на настаняване, брой нощувки и тип стая. Останалата част от плащането се извършва ПРИ НАСТАНЯВАНЕ!

Вие имате право да промените или отмените напълно своята резервация до 14 дни преди датата на настаняване. След този период, авансовото Ви плащане остава в полза на хотела. 

При промяна на резервация направена при условие на намалена цена за ранни резервации и желание за запазване на нова дата или друг вид стая, вие ще загубите правото си за отстъпка и ще направите резервация на цените актуални към момента.

Хотелът разполага с безплатен и платен паркинг, който е 5лв на ден и има запазено място само за вас.

Храната е на сет меню с отделна порция за всеки, с избор от няколко неща. На закуска предлагаме безплатни кафени напитки. При настаняване всеки започва с обяд и завършва със закуска.

Настаняването в хотела е след 14.00ч. В случай, че стаята Ви е готова по-рано, ще се радваме да Ви настаним и по-рано. Напускането на хотела е до 10.00ч

Всички гости се съгласяват да се държат с уважение към всички останали посетители на хотела. Хотел Валена Китен държи изключително много на спокойната атмосфера и поради тази причина шумът вечер е забранен.

За нас е удоволствие да Ви настаним с Вашите деца. Тяхното здраве е основен приоритет и затова Ви молим да не ги оставяте без надзор.

Ще се радваме да използвате басейна на хотела по предназначение. Моля да не оставяте децата си без надзор. Използването на басейна вечер не е позволено. Радваме се, че разбирате колко важна за нас е вашата безопасност.

Съжаляваме, но не се допускат домашни любимци.

Посещавайки сайта на хотел Панорама Китен и запазвайки стая, студио или апартамент в хотела, Вие се съгласявате да получавате рекламно съдържание. Ако желаете да спрете неговото получаване, моля да изпратите съобщение със съдържание „STOP“ на телефон +3598 999 40568