стая от хотел в Китен

Прочетете какво мислят нашите гости

Вашето мнение е важно за нас. Само така ние можем да подобрим нивото на предлаганите услуги. Моля, прочетете вече оставените отзиви и напишете своя.

Беше уникално

Беше уникално! Много сме доволни от абсолютно всичко, отидохме и се уверихме, че всички коментари са абсолютно верни. Персонал на много добро ниво, учтиви, приветливи, любезни, коректни... Изключително много сме доволни и от ресторант, и от храна, и от обслужване. Стаите бяха чисти и се поддържаха такива, всеки ден се чистеше и през ден се сменяха чаршафи и калъфки. А персонала на ресторанта беше толкова приветлив и любезен, че даже внимание на цените да не обръщащ (които бяха добри и допустими естествено)... Нямам да опиша колко съм доволна от абсолютно всичко в този хотел, както аз,.. така и приятелите ми. С удоволствие бихме отишли отново без да се поколебаем.

Станислава отседнала месец Август

Чудесно хотелче

Определено се оказаха верни повечето коментари, хотелчето е чудесно на много добро място-тихо а на 5 минути от централната улица, 5 минути с кола и до двата плажа. Бяхме с предплатена храна-превъзходна беше и като количество и като качество. Стаите ги обслужваха на 2 дни, естествено има някакви забележки, но за тази цена мисля че всичко беше повече от хубаво!

Мария отседнала месец Август

Истинска почивка

Хотелът много ни хареса.Истинска почивка. Горичката създава неповторима обстановка. В заведението храната е супер,на добри цени. С удоволствие пак ще посетим хотел "Валена".

семейство Атанасови отседнали месец Юни

Чудесен хотел за семейства с деца

Чудесен семеен хотел за хора с деца. Много добра кухня, учтив персонал. На тихо и спокойно място. Идеално съотношение цена-качество.

Р. Йотовска отседнала месец Юни

Отличните ни впечатления се потвърдиха

Отново тази година прекарахме цялото семейство отпуската си в хотел Валена. Отличните ни впечатления се потвърдиха. Спокойната атмосфера позволява човек да забрави забързаното ежедневие и истински да си почине. Децата много се забавляваха и питат, кога пак ще ги заведем.

семейство Недеви отседнали месец Август

Фантастична кухня

Тази година почивахме в хотел Валена и всички изкарахме невероятно, толкова уютно и приятно отдавна не се бяхме чувствали никъде. Собствениците са изключително гостоприемни и много любезни. Чистотата е на ниво и кухнята фантастична на страхотни цени. О, а басейна беше страхотен и цялата обстановка беше супер. Препоръчвам го на всеки, който желае да почива в Китен. Аз лично се чувствах в РАЯ, със страхотната гледка на борова гора, тишина и спокойствие отпочинах чудесно. Ели благодарим ти най-сърдечно са страхотната почивка!

Ива Раева отседнала месец Юли

  • 1